Layer name not available in spawning layer.

Get help using Construct 2

Post » Thu Nov 10, 2016 7:16 pm

I have names for all my layers, but when I try to specify which layer to spawn an object on, it only allows layer level numbers (the ones that number the bottom up, starting at 0).

The parameter box is prompting me to enter "The layer name or number to create the instance on", but only level numbers are allowed.

What am I missing?
B
39
S
18
G
5
Posts: 98
Reputation: 5,621

Post » Thu Nov 10, 2016 8:02 pm

Matthew de wrote:What am I missing?


Quotation marks,maybe?!

Image
Image
B
64
S
23
G
7
Posts: 1,483
Reputation: 10,827

Post » Thu Nov 10, 2016 9:58 pm

That's exactly it! When I add the first quotation mark, the available layer names are automatically listed in a drop down selection.

Thank you very much!
B
39
S
18
G
5
Posts: 98
Reputation: 5,621

Post » Thu Nov 10, 2016 10:06 pm

I think it adds to the confusion that the layers are named "layer 1", "layer 2", etc. But when you actually refer to a layer by number using 1,2,etc , you are referencing the level number, not the similarly NAMED layer.
B
39
S
18
G
5
Posts: 98
Reputation: 5,621


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron