Layer wont shows up

Get help using Construct 2

Post » Sun Jan 13, 2013 12:49 pm

I have a 720x5120 px of layout. There's 2 layer, Game and UI. I set the UI paralax to (0, 0) but everytime I test it on browser, the UI layer won't shows up. Is it something to do with the layout size?
Please help,


Thanks in advance
B
17
S
3
G
3
Posts: 109
Reputation: 2,747

Post » Thu Jan 24, 2013 10:37 pm

Is the UI layer under the other layer. It should be at the top:)
B
5
Posts: 55
Reputation: 585

Post » Fri Jan 25, 2013 2:49 pm

I suggest to use the initial layer (layer 0) for back-back-baaackground only and create new layers for your game right in the beginning. Name your layers and make sure that they're in right order (on "layers" panel in top right of C2).
B
13
S
6
G
3
Posts: 20
Reputation: 4,091

Post » Wed Jan 30, 2013 11:59 pm

@cx05
Woah thanks, didnt see it coming

Thanks all for the replies
B
17
S
3
G
3
Posts: 109
Reputation: 2,747

Post » Thu Jan 31, 2013 6:39 am

[QUOTE=jourdan] @cx05
Woah thanks, didnt see it coming

Thanks all for the replies[/QUOTE]

No problem. Other questions, just ask!
B
5
Posts: 55
Reputation: 585


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: gregorysforster, heliogame, WhosWho and 16 guests