Layout Effect doesn't when time scale is zero

Get help using Construct 2

Post » Mon Jan 19, 2015 8:48 am

Hey guys,

I've decided to replace my inter-room transition from the slide to a pixelate effect on the entire layout.

Basically when the layout starts, the game is frozen, and the pixellation goes from 16 to 1, but my problem is that when I put the time scale to zero, the wait action no longer works.

Any idea how to fix this?

How to do.png


This doesn't work when the time scale is set to zero. But it needs to be zero otherwise the effect will interfere with gameplay, letting the player move and shoot, gravity affecting everything while in transition, etc.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Nesteris on Mon Jan 19, 2015 9:49 am, edited 1 time in total.
The moderators are corrupt and ban for no reason, especially that condescending neckbeard asshole Kyatric. The forums are filled with fanboys.
Banned User
B
22
S
7
G
1
Posts: 558
Reputation: 2,925

Post » Mon Jan 19, 2015 9:01 am

I tried making a family of all the items, characters, enemies, etc and setting their time scale to zero but gravity still affects them, not to mention I'm still able to shoot.
The moderators are corrupt and ban for no reason, especially that condescending neckbeard asshole Kyatric. The forums are filled with fanboys.
Banned User
B
22
S
7
G
1
Posts: 558
Reputation: 2,925

Post » Mon Jan 19, 2015 2:11 pm

What if you set the time scale on the start of layout to something like 0.000001 instead of 0?

Make sure you change your wait times accordingly, so they don't take forever
B
12
S
1
G
1
Posts: 34
Reputation: 591


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Apollo14, Meqara, mrkaio and 1 guest