Layout error, bad export, null reference

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Jan 19, 2017 5:00 pm

Problem Description
When I export the game, it does not work, and also if I go back to Construct and use the preview mode, it also does not work and an error appears

Attach a Capx
I can't because it is a professional project, so I don't know how to handle this part

Description of Capx
____ Concise description of what this CapX does ____

Steps to Reproduce Bug
  • Everything works fine, the preview mode in all browsers works fine, everything cool
  • Export the game to NW.js, it exports it right
  • Open Win64 version and the screen stands black
  • Go back to Cosntruct to the First layout
  • Open the layout in preview mode
  • The error appears

Observed Result
This error appears:

Image

Expected Result
I expect the game works fine

Affected Browsers
  • Chrome:YES
  • FireFox: YES
  • Internet Explorer: YES

Operating System and Service Pack
windows 10 Pro 64 bits

Construct 2 Version ID
r239 64 bits

Edit:

Seems to be something relative to container objects that are already placed in the layout. I dont know more. What I did is create a new layout empty, and from there load the must "first" layout of the game. It is just a workaround, not a solution.
B
6
S
2
Posts: 61
Reputation: 1,099

Post » Fri Jan 20, 2017 2:52 pm

Closing, nothing we can do without a .capx. The bug report guidelines describe what to do to make sure you can share a .capx, please read them.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,546
Reputation: 195,436

Post » Fri Jan 20, 2017 8:17 pm

and there is a way to show a capx without showing it to all the forum???
B
6
S
2
Posts: 61
Reputation: 1,099

Post » Fri Jan 20, 2017 9:41 pm

Yes. The bug report guidelines describe what to do.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,546
Reputation: 195,436


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest