Layout Loader bar?

Get help using Construct 2

Post » Fri May 27, 2016 10:18 pm

I tried this: https://www.scirra.com/tutorials/533/fo ... ing-screen

And it doesn't update the bar width with anything, does this function still work in nw.js? Would it work in Cordova as well?
B
41
S
12
G
14
Posts: 1,118
Reputation: 11,255

Post » Sat May 28, 2016 6:38 am

It doesn't usually show on a PC. Read the documentation. Try running it on your mobile device in a web browser, it will show up.
Image
B
75
S
23
G
3
Posts: 673
Reputation: 9,283

Post » Sat May 28, 2016 8:44 am

TheDom wrote:It doesn't usually show on a PC. Read the documentation. Try running it on your mobile device in a web browser, it will show up.

I'll be using cocoon.io, will it show in that? If not, what other ways of showing a loader bar are there?
B
41
S
12
G
14
Posts: 1,118
Reputation: 11,255

Post » Sat May 28, 2016 10:04 am

Maybe your game loading time is not that long to show the bar. Keep working and try again later with more game content.
B
19
S
6
G
2
Posts: 260
Reputation: 2,648

Post » Sat May 28, 2016 10:40 am

Josek5494 wrote:Maybe your game loading time is not that long to show the bar. Keep working and try again later with more game content.

It takes, like, 3 seconds to load on mobile and half a second on PC, that should be enough?
B
41
S
12
G
14
Posts: 1,118
Reputation: 11,255

Post » Sat May 28, 2016 10:53 am

Message: Josek5494 can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
I think it should be :S . Take a look at this and try: http://tinyurl.com/zw2x2ve (Works for me at least)
B
19
S
6
G
2
Posts: 260
Reputation: 2,648


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests