Layout not appearing

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Jul 21, 2011 3:14 am

Heya.

r47.2 was working great for me. However, in r48, the layout does not appear:



Even when my mouse is at something like 100,100; where the layout definitely should be, it is not shown. I can create sprites in the layout, but they are also not displayed. This is happening with new and old projects.

Specs:
Windows 7 64-bit
ATI Mobility Radeon 5650
B
55
S
12
G
8
Posts: 339
Reputation: 9,314

Post » Thu Jul 21, 2011 9:16 am

There's a fix proposed in this thread. (It crashes if you hit run but that's expected, it's just to see if the layout renders properly.) Is it OK in that? If so, it should be fixed in the next build.
Scirra Founder
B
357
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,228

Post » Thu Jul 21, 2011 2:05 pm

Can you check r49 and see if it's fixed?
Scirra Founder
B
357
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,228

Post » Thu Jul 21, 2011 4:46 pm

r49 fixes the problem for me (Windows 7 X64 / Radeon x1950 Pro)

Waiting for Audio Support now :)
B
15
S
3
G
5
Posts: 396
Reputation: 4,977

Post » Fri Jul 22, 2011 12:27 am

Hey Ash. Doesn't fix it for my Mobility Radeon 5650 :( I've checked, my drivers are all up to date.
B
55
S
12
G
8
Posts: 339
Reputation: 9,314

Post » Wed Jul 27, 2011 1:46 am

Still not working with r50. I miss Construct.

Ah well, forces me to learn C++ I spose...
B
55
S
12
G
8
Posts: 339
Reputation: 9,314

Post » Wed Jul 27, 2011 1:29 pm

OpenGL seems to be incredibly difficult to get working on lots of hardware. It's also difficult since I don't have one of the problem cards to test on, so I can't just spend a few hours and fix it, I have to just make guessed changes and see what people say. When I'm back I'll poke through the 47.2 -> 48 changes again more carefully and see if there's anything I can change.
Scirra Founder
B
357
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,228

Post » Fri Jul 29, 2011 1:58 am

This is happening to Construct Classic too, the R1.2.

So I think isnt a problem with Construct but something else.

But even dont apearing, I can run the game without a problem.
B
2
G
1
Posts: 6
Reputation: 512

Post » Fri Jul 29, 2011 5:24 am

[QUOTE=Ashley] OpenGL seems to be incredibly difficult to get working on lots of hardware. It's also difficult since I don't have one of the problem cards to test on, so I can't just spend a few hours and fix it, I have to just make guessed changes and see what people say. When I'm back I'll poke through the 47.2 -> 48 changes again more carefully and see if there's anything I can change.[/QUOTE]

No rush Ash. You take your relaxing week. PM me if you need me to test anything
B
55
S
12
G
8
Posts: 339
Reputation: 9,314

Post » Tue Aug 02, 2011 3:10 pm

I've made one more attempted fix for r51. When it comes out, let me know if it's working.
Scirra Founder
B
357
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,228

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests