Layout previewer not working

For questions about using Classic.

Post » Tue Jul 12, 2011 12:40 pm

So I been having this problem wor a while now. The previewer doesn't work. So I need to build an .exe every time I want to test my projects. It worked before and same problem even if I try a new file. I already tryied uninstalling the program and didn't work.

Any ideas?

Jonez
B
4
G
1
Posts: 6
Reputation: 812

Post » Tue Jul 12, 2011 1:25 pm

What operating system are you running?

r1.2 works great on Vista
B
2
G
1
Posts: 6
Reputation: 462

Post » Tue Jul 12, 2011 2:26 pm

Windows7.
But It worked before, so I don't think it's about that...
B
4
G
1
Posts: 6
Reputation: 812

Post » Tue Jul 12, 2011 10:58 pm

Also it does the same with the debugger... Does anyone know about this?
B
4
G
1
Posts: 6
Reputation: 812

Post » Thu Jul 14, 2011 6:30 am

Problem solved. It was a virus on my computer wich effected some of the exe files.
B
4
G
1
Posts: 6
Reputation: 812


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests