Layout problematic

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sat Dec 10, 2011 9:45 pm

hey guys

kbd again

The problem is that the preview is a white screen
when i make a new layout in Windows Vista
i am running Firefox 8.1.0

thank you for helping me
B
36
S
16
G
16
Posts: 2,223
Reputation: 16,646

Post » Sat Dec 10, 2011 10:04 pm

It could be anything. Probably a third party plugin that went wrong or you may have even discovered a C2 bug.
Use ctrl + shift + j to bring up the error console and post it to get better assistance.
B
92
S
30
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,574

Post » Sun Dec 11, 2011 3:17 pm

@squiddster

it shows this

kbdmaster2011-12-11 15:18:59
B
36
S
16
G
16
Posts: 2,223
Reputation: 16,646

Post » Sun Dec 11, 2011 9:13 pm

Unfortunately, I am not one of the ones to interpret the error console. You'll have to leave that to a pro ;)
B
92
S
30
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,574

Post » Sun Dec 11, 2011 9:47 pm

None of those errors are related to c2. The relevant error would be at the bottom of the list, but if there was an error the level would be grey not white. Did you add anything to your new layout? C2 previews on the currently selected layout, so if you didn't add anything you will just see an empty white layout.
B
85
S
27
G
79
Posts: 5,018
Reputation: 54,770


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest