Layout Sequence

Get help using Construct 2

Post » Mon Dec 10, 2012 12:34 pm

Hi,

I can't find the tuts on how to arrange the sequence of layout. I know this one is easy. I'm sorry for the bother.

thanks in advance.
B
4
Posts: 20
Reputation: 390

Post » Mon Dec 10, 2012 2:50 pm




Something like that ?


You could also change a variable and switch between events...

Something like:
onclick -> test=1
if test=1
spawn sequence 2
onclick -> test=2
if test=2
   spawn sequence 3localboss2012-12-10 14:55:21
B
15
S
6
G
6
Posts: 512
Reputation: 5,550

Post » Mon Dec 10, 2012 2:56 pm

Oh, I'm sorry, I didn't clarify it.

What I mean is when exporting as html5 how would I arrange the sequence of layouts.

for example: I want to make Layout 2 to appear before Layout 1.


thanks in advance.
B
4
Posts: 20
Reputation: 390

Post » Mon Dec 10, 2012 3:06 pm

Ahh why you dont tell it before :D

Click in the projects bar on Layouts
now should you see the project properties on the left side.




just change the First layout ;)
B
15
S
6
G
6
Posts: 512
Reputation: 5,550

Post » Mon Dec 10, 2012 3:12 pm

thanks man!!!

keep it up!!
B
4
Posts: 20
Reputation: 390

Post » Mon Dec 10, 2012 3:14 pm

no problem ;)
B
15
S
6
G
6
Posts: 512
Reputation: 5,550


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Mallets, zenox98 and 28 guests