Layout size limit?

Get help using Construct 2

Post » Thu May 22, 2014 11:16 pm

Did the layout have any limit?
For example... the game Limbo have no loadings, so the level is just one, right?
Can I achieve something like this with C2?
B
20
S
4
Posts: 385
Reputation: 2,270

Post » Thu May 22, 2014 11:21 pm

Layout in theory do not have any size limit - but you should keep the size reasonable.
ImageImageImageImage
B
157
S
66
G
41
Posts: 2,598
Reputation: 34,823

Post » Thu May 22, 2014 11:25 pm

shinkan wrote:Layout in theory do not have any size limit - but you should keep the size reasonable.

it's something like 6000x2000 reasonable?
What's 'reasonable' for you?
Thanks
B
20
S
4
Posts: 385
Reputation: 2,270

Post » Thu May 22, 2014 11:33 pm

Yes 6000x2000 it's perfectly fine

Check this post https://www.scirra.com/forum/viewtopic.php?f=146&t=97614&hilit=+layout+size I've put an example there with 20.000x20.000 and it still works fine. And @Ashley there explains some stuff about layout too.
ImageImageImageImage
B
157
S
66
G
41
Posts: 2,598
Reputation: 34,823

Post » Thu May 22, 2014 11:48 pm

shinkan wrote:Yes 6000x2000 it's perfectly fine

Check this post https://www.scirra.com/forum/viewtopic.php?f=146&t=97614&hilit=+layout+size I've put an example there with 20.000x20.000 and it still works fine. And @Ashley there explains some stuff about layout too.

Thank you very much :)
Very cool explanation. But.. when I try to open the 20kx20k example, my pc just crash lol
B
20
S
4
Posts: 385
Reputation: 2,270

Post » Fri May 23, 2014 12:17 am

Zathan wrote:
shinkan wrote:Yes 6000x2000 it's perfectly fine

Check this post https://www.scirra.com/forum/viewtopic.php?f=146&t=97614&hilit=+layout+size I've put an example there with 20.000x20.000 and it still works fine. And @Ashley there explains some stuff about layout too.

Thank you very much :)
Very cool explanation. But.. when I try to open the 20kx20k example, my pc just crash lol



Well. That answers your question - at least for your pc abilities to handle large games (in size not content)
ImageImageImageImage
B
157
S
66
G
41
Posts: 2,598
Reputation: 34,823

Post » Fri May 23, 2014 12:20 am

shinkan wrote:
Zathan wrote:
shinkan wrote:Yes 6000x2000 it's perfectly fine

Check this post https://www.scirra.com/forum/viewtopic.php?f=146&t=97614&hilit=+layout+size I've put an example there with 20.000x20.000 and it still works fine. And @Ashley there explains some stuff about layout too.

Thank you very much :)
Very cool explanation. But.. when I try to open the 20kx20k example, my pc just crash lol



Well. That answers your question - at least for your pc abilities to handle large games (in size not content)

hehe it's true.. :)
Thanks bro
B
20
S
4
Posts: 385
Reputation: 2,270


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: brunopalermo, R0J0hound and 4 guests