layouts

Get help using Construct 2

Post » Sun Jan 29, 2012 6:48 pm

Hello I have a question is it possible to pass variables between layouts?
thanks
B
35
S
6
G
5
Posts: 121
Reputation: 6,949

Post » Sun Jan 29, 2012 6:57 pm

In events editor, right click, add global variable.
They remain the same between layouts, until you change them.
Image Image
B
164
S
49
G
112
Posts: 7,634
Reputation: 78,467

Post » Sun Jan 29, 2012 7:22 pm

thanks
B
35
S
6
G
5
Posts: 121
Reputation: 6,949


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 2 guests