Let's get chrome to fix the Keyboard/Mouse bug!

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Jan 15, 2012 7:25 am

It needs 60 more stars to make it to the first page when ordering the reporting issues by stars number.
At the moment it's "lost" at page 5. If you know people with a google account, direct them and ask them to star the issue.

The more stars, the sooner it gets noticed hopefuly.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
258
S
90
G
48
Posts: 7,083
Reputation: 62,882

Post » Tue Jan 17, 2012 2:16 am

i reported it with 10 different account. gogogogo
B
6
S
1
G
1
Posts: 44
Reputation: 1,370

Post » Tue Jan 17, 2012 2:29 am

Did you remember to star the issue?
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,465

Post » Tue Jan 17, 2012 3:06 am

yes
B
6
S
1
G
1
Posts: 44
Reputation: 1,370

Post » Tue Jan 17, 2012 3:18 am

I fbd/tweeted it hopefully that will help bump up the stars!
Image Image
Scirra Founder
B
142
S
38
G
26
Posts: 4,082
Reputation: 47,244

Post » Tue Jan 17, 2012 4:49 am

Hehe the issue moved to page 3, not bad in a day.
A little more (42) to make it to the first page.

Don't overuse alternative accounts though, I suspect google might filter those out and that would "virtualy" reduce the number of stars for their developers/bug reviewers.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
258
S
90
G
48
Posts: 7,083
Reputation: 62,882

Post » Tue Jan 17, 2012 12:40 pm

Yeah, no need to do that.
Thank you very much Ashley, we're really getting there!
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,465

Post » Tue Jan 17, 2012 12:51 pm

Yeah, bottom of page 2.

A little more effort, and we're almost there.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
258
S
90
G
48
Posts: 7,083
Reputation: 62,882

Post » Wed Jan 18, 2012 8:05 am

Ok so I'm not losing my mind then. Been trying to figure this out for the past 3 days until finally checking the forum lol. This issue is quite critical so I hope they fix this soon....just put in my stars.
B
48
S
14
G
7
Posts: 180
Reputation: 7,454

Post » Thu Jan 19, 2012 8:14 am

This bug doesn't seem to occur when using Chrome on the Mac. Has anyone else tested this also ?
B
48
S
14
G
7
Posts: 180
Reputation: 7,454

PreviousNext

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests