Limit characters

Get help using Construct 2

Post » Tue Jul 23, 2013 4:57 pm

Good exemple, but you can edit this text only one time!!

In my exemple, You Clean number for number... and edit how you want!
B
10
S
2
G
2
Posts: 81
Reputation: 1,757

Post » Tue Jul 23, 2013 5:16 pm

Ok fixed it, re-download my .capx. You now clean number for number.
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Tue Jul 23, 2013 5:46 pm

Well, In my project I can't use Button couse I will export with CoCoonJS
and this mode don't acept!

where is you capx?


thanks so much!
B
10
S
2
G
2
Posts: 81
Reputation: 1,757

Post » Tue Jul 23, 2013 5:51 pm

the same link as before.

If you don't know how to change the buttons into sprites that do the same thing you might want to learn more about how Construct2 works. These are simple events and you should be able to make them yourself.
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Tue Jul 23, 2013 6:07 pm

Well,I know how I use the buttons, but I can't use buttons couse when I export my project, I use CocoonJS...and CocoonJS don't acept buttons(or textBox)

That Link giveme the same project...
If you put :
Mid(Display.Text,0,Len(Display.Text)-1)

you will can clear number by number....


I want a mode How I create buttons(with sprite) and set my information(numbers) in a Text (not a text box)...and edit my text???

My project is about a Grossery Store...and the Gameplayer will can set the price in all things...

I know the basic about the construct! but I work with a complex game...with math/fisics and others things!

thanks so much!


B
10
S
2
G
2
Posts: 81
Reputation: 1,757

Post » Tue Jul 23, 2013 6:19 pm

Make a sprite instead of the button - give the sprite a variable return and set that variable to 1 (or 2, or 3, or 4 etc.) - change on button to on sprite touched - in the code change button.return to sprite.return - Done!

These are the basics. If you know the basics you know this.
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Tue Jul 23, 2013 6:23 pm

To set the price from the text to a variable for the product set the variable to text.text
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Tue Jul 23, 2013 6:33 pm

Well, I now that this is basic!
But when I set a number and clear the text for exemple, I can't edit more.
Your exemple too, if yo use seven numbers and clear the text, you can't write more.

Try it! write seven numbers, clear the text and write again!!!
B
10
S
2
G
2
Posts: 81
Reputation: 1,757

Post » Tue Jul 23, 2013 7:06 pm

Uploaded the wrong one, sorry..

new one with working backspace
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Wed Jul 24, 2013 1:27 pm

Good!
I will try to do a exemple without Button couse when you export with cocoonJS the tablet dont show button, only Sprite!


Thanks so much!!!
B
10
S
2
G
2
Posts: 81
Reputation: 1,757

PreviousNext

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: kabaal, oddreal, raulcg1981, SondeepH and 7 guests