Limit FPS down to 60fps

Get help using Construct 2

Post » Tue Aug 07, 2012 11:04 pm

Have you updated your graphics card drivers?



It's a great way to sound clever about a problem when I don't know how to solve it ;)
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,400

Post » Tue Aug 07, 2012 11:10 pm

everyday, ^^

I'm very compulsive with the best performance of my equipment.

Solved, was something weird with the chrome.

Thanks everybody who take a time to help here!
ImageImageImageImageImageImage
B
92
S
19
G
12
Posts: 1,192
Reputation: 18,276

Post » Tue Aug 28, 2012 12:18 am

I made a game a time ago that if there wasn't anything running every tick then the fps would go to 200+, everything go super fast.. but it was on a old version of Construct2(8x or 9x I guess)..
so the reason for that could be on your events ;)
B
30
S
6
G
5
Posts: 433
Reputation: 6,061

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: MrLOL64 and 21 guests