Linear & Point 2in1

Get help using Construct 2

Post » Fri Feb 07, 2014 3:20 am

Hi everyone! Can I use Linear and Point sampling in one project? For example: Point sampling on Layer1 and Linear sampling on Layer2 ?
Image
B
33
S
11
G
3
Posts: 119
Reputation: 5,223

Post » Fri Feb 07, 2014 3:21 am

Or maybe I need to use plugins? It's possible?
Image
B
33
S
11
G
3
Posts: 119
Reputation: 5,223

Post » Fri Feb 07, 2014 6:48 pm

it's impossible?
Image
B
33
S
11
G
3
Posts: 119
Reputation: 5,223

Post » Fri Feb 07, 2014 6:54 pm

Not sure what the point of this would be... If you're going for depth of field you should look into shaders or blurring your BG assets beforehand.
Image
B
248
S
30
G
13
Posts: 1,794
Reputation: 18,909


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: busydude, Google [Bot] and 24 guests