Load image from url Android (intel xdk)

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Feb 19, 2015 5:33 am

Problem Description
Images loaded from url on android seems like they are kept in memory. (intel xdk crosswalk export)
While normal browsers simply load them in from url each time, android does this only ones per image.
This is a problem because i want to change the images on the server, then load the new ones in.
As in each day a different picture.

Expected Result
Images loaded from url each time, instead of memory even if they are already loaded once. (on android)

Construct 2 Version ID
Latest
B
59
S
20
G
14
Posts: 779
Reputation: 13,857

Post » Thu Feb 19, 2015 7:27 am

So i found that using the browser object Reload action resets the game on android to zero "i think cache?".
This does enable me to load in new images from url.
But it gives me a restart/reload which is ugly to the player.

But i guess at least now u have an idea where the problem resolves.

Is there a way to have a exported game (cordova-->intelXDK) not cache at all when installed on a android device?
That could solve my issue.
B
59
S
20
G
14
Posts: 779
Reputation: 13,857

Post » Mon Feb 23, 2015 1:03 pm

Closing, please follow the bug report guidelines.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
88
Posts: 24,251
Reputation: 192,464

Post » Tue Feb 24, 2015 6:58 am

@Savvy001 did you ever find a resolution for this issue?
B
8
S
1
Posts: 16
Reputation: 503

Post » Tue Feb 24, 2015 7:21 am

@juduncan

I let the browser object check for: On focussed
Then i set the browser object to: Reload

So each time the player opens the game it reloads.
This makes it clear cache and reload images from url.
Last edited by Savvy001 on Tue Feb 24, 2015 8:04 am, edited 1 time in total.
B
59
S
20
G
14
Posts: 779
Reputation: 13,857

Post » Tue Feb 24, 2015 7:42 am

@savvy001 thank you sir I had really hit a wall with this one
B
8
S
1
Posts: 16
Reputation: 503


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest