Load new Layouts

Get help using Construct 2

Post » Fri May 24, 2013 6:56 pm

Ok, I've been known to ask some stupid questions, but this one has me stumped.

I know how to load a new layout, as shown in gregbeaver.com/car/2/

But, now... it seems that I can't load a layout from my levels page(middle of first screen).

My event sheet is set correctly and my sprites are... Is there a problem? Can anyone else see it? I know this is a simple answer! I checked around and couldn't find any solutions...

[IMG]http://gregbeaver.com/car/2/debug.png[/IMG]
B
12
S
3
G
3
Posts: 13
Reputation: 2,628

Post » Fri May 24, 2013 9:11 pm

Can't see anything wrong in the screenshot.
B
54
S
28
G
18
Posts: 1,520
Reputation: 25,000

Post » Sat May 25, 2013 3:36 am

Here's a link to the .CAPX, hope this works :/

https://dl.dropboxusercontent.com/u/75047616/capx.capxgbeaver2013-05-25 03:41:29
B
12
S
3
G
3
Posts: 13
Reputation: 2,628

Post » Tue May 28, 2013 12:49 pm

Sorry I missed your reply. Check the collision polygon of the Level sprites.ramones2013-05-28 12:51:39
B
54
S
28
G
18
Posts: 1,520
Reputation: 25,000

Post » Sun Jun 02, 2013 4:25 pm

Wow, Thanks! Never would have thought of that! You're the best!
B
12
S
3
G
3
Posts: 13
Reputation: 2,628


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: austinblackbelt, Matthew de, Skebab, spcsmrf, Yahoo [Bot] and 6 guests