Load while Playing?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu May 03, 2012 3:39 pm

Hey, would it be possible to only load parts of the game until entering a new layout?

I mean, the Call JavaScript Plugin from Joe7 could do it "kiiinda" By loading in a whole new site.. But that is not what i mean..

I haven't tried out the Load image Plugin yet. But would that work? If i keep sprites on some server and let them load when a layout is entered?

Flash games can do this i think.. ?
B
40
S
11
G
4
Posts: 665
Reputation: 8,403

Post » Thu May 03, 2012 10:59 pm

They've said it's a planned feature, they just haven't gotten to it yet.Arima2012-05-03 23:00:11
Moderator
B
87
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,397

Post » Thu May 03, 2012 11:00 pm

Cool ^^

I wonder how it will work...
B
40
S
11
G
4
Posts: 665
Reputation: 8,403

Post » Fri May 04, 2012 10:05 am

YOu can use the "Load Image" plugin to do what you want : a small game and you load sprites when the player is going to see them.
The hard thing with that is the creation of your game. It's a bit tedious to design the game in C2 while not seeing the Sprite, the hitboxes, and all that...
B
33
S
9
G
6
Posts: 709
Reputation: 6,704

Post » Fri May 04, 2012 1:05 pm

Yeah i think i wait until that feature comes :p

my game wont be done until far into the future anyways :)
B
40
S
11
G
4
Posts: 665
Reputation: 8,403


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: newt, shinichild and 9 guests