Loader layout doesn't appear at start?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Sep 09, 2016 11:58 am

I want to make a loader layout but when i open my game,cocoon splash screen appears then waits 5-6 seconds and main menu layout appears.

I compile my apk with cocoon.

Here's my settings;

Image
Image
Image
Image
B
29
S
14
G
1
Posts: 133
Reputation: 3,216

Post » Fri Sep 09, 2016 1:36 pm

Show your code of layout loader :)
Hi I am Samuel :)

My google play
B
43
S
10
G
1
Posts: 126
Reputation: 3,313

Post » Fri Sep 09, 2016 1:43 pm

martdsam wrote:Show your code of layout loader :)


Image
B
29
S
14
G
1
Posts: 133
Reputation: 3,216

Post » Fri Sep 09, 2016 1:51 pm

do something like this:

Image

On layout complete does not refer to the effect of load you entered. On layout complete refers to the layout have been completely read. He does not expect animations and effects are completed.
Hi I am Samuel :)

My google play
B
43
S
10
G
1
Posts: 126
Reputation: 3,313

Post » Fri Sep 09, 2016 2:04 pm

martdsam wrote:do something like this:

Image

On layout complete does not refer to the effect of load you entered. On layout complete refers to the layout have been completely read. He does not expect animations and effects are completed.


No no.There is no problem to go layout 1 from loader layout.Preview works fine but when i compile project to apk,Loader layout skipping.Or game is loading so fast,so i can't see loader layout.Because preview loading so slow on my pc(more than 2 minutes).On my mobile phone it takes only 5-6 seconds.
B
29
S
14
G
1
Posts: 133
Reputation: 3,216

Post » Fri Sep 09, 2016 2:09 pm

Then call the new layout only when the length of the bar reach the maximum. You can create a variable containing the maximum size of the load bar and use it to buy with the current size of the bar. If equal then calls the next layout.
Hi I am Samuel :)

My google play
B
43
S
10
G
1
Posts: 126
Reputation: 3,313

Post » Fri Sep 09, 2016 2:16 pm

Something like so:

Image

I'm sorry if it's not that.
Hi I am Samuel :)

My google play
B
43
S
10
G
1
Posts: 126
Reputation: 3,313

Post » Fri Sep 09, 2016 11:27 pm

martdsam wrote:Something like so:

Image

I'm sorry if it's not that.


Didn't work.It work as html5 export but doesn't work on android.

Here you can try : https://www.googledrive.com/host/0B9xK1eRgR6BOSUwtUEMtZ2RjeGs/index.html
B
29
S
14
G
1
Posts: 133
Reputation: 3,216

Post » Sat Sep 10, 2016 3:39 pm



It really works.
Strange in android does not work. There is no difference.
In android he jumps straight to the game screen?
Show me how this your loader code now.
Hi I am Samuel :)

My google play
B
43
S
10
G
1
Posts: 126
Reputation: 3,313

Post » Sat Sep 10, 2016 5:31 pm

martdsam wrote:


It really works.
Strange in android does not work. There is no difference.
In android he jumps straight to the game screen?
Show me how this your loader code now.


Yes,jumps to the game screen.
Loader code is same.I haven't changed anything.I think its regarding cocoon compiler.I guess if i make apk with intel xdk,the problem will be solved.
B
29
S
14
G
1
Posts: 133
Reputation: 3,216

Next

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests