Loading Levels on the fly

Get help using Construct 2

Post » Sun Sep 16, 2012 8:32 pm

Suppose I have a game with a total of 300 levels. I want to break the levels into groups of 25 and have the player select which group they would like to play. When the player has selected a group I need C2 to download that group of levels from my server then launch them in the game.

How would I go about doing this?

Jason
B
18
S
7
G
5
Posts: 62
Reputation: 4,410

Post » Sun Sep 16, 2012 8:33 pm

I don't think this is possible at the moment. I'm pretty sure it's on Scirra's mountainous todo list.
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,400

Post » Sun Sep 16, 2012 11:02 pm

You could use AJAX to load the levels , But I'm not the " Server " Guy
So I don't know a lot on this method !
B
34
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,564

Post » Sun Sep 16, 2012 11:47 pm

Does AJAX work on mobile devices?

Jason
B
18
S
7
G
5
Posts: 62
Reputation: 4,410


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Kagubro, Solomon and 31 guests