loading screen

Get help using Construct 2

Post » Mon Nov 03, 2014 11:31 am

Hi all,

i red yesterday on the official Tutorial, that when you export to CocoonJS, you don't need any loadingscreens. How is it with the start screen? And am i able to have my own logo besides cocoon?

Thanks!
B
8
S
4
G
1
Posts: 191
Reputation: 1,873

Post » Mon Nov 03, 2014 12:01 pm

Hello,

Yes, you can. At the cloud compiler there is a section that allows you to customize a second splash screen that will be shown right after the one from Ludei.

Regards.
B
9
S
4
G
4
Posts: 383
Reputation: 3,616

Post » Fri Nov 21, 2014 5:24 pm

ludei wrote:Hello,

Yes, you can. At the cloud compiler there is a section that allows you to customize a second splash screen that will be shown right after the one from Ludei.

Regards.


Thanks, i want to ask one more thing - i red somewhere that you don't need any loadingscreens, when the app/game is loading {for example between layouts} on CocoonJS. Is this true? So i dont need to build a loading screen {not intro screen with logo}?
Thanks
B
8
S
4
G
1
Posts: 191
Reputation: 1,873

Post » Fri Nov 21, 2014 5:26 pm

I meant a loader layout ...sorry for not being precise
B
8
S
4
G
1
Posts: 191
Reputation: 1,873

Post » Mon Nov 24, 2014 10:44 am

Hello,

Well, now that the lazy loading is enabled, the loading screens are not being showed. We think it is an issue regarding the Lazy Loading + C2 all together. If you send us a test case that is supposed to show a loading screen and it is not being showed, we can analyze it to see if there is something that can be done in our side.

Regards.
B
9
S
4
G
4
Posts: 383
Reputation: 3,616


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests