localhost not found PROBLEM

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri May 17, 2013 9:49 pm

My construct 2 is suddenly not working.

ERROR:
Oops! Google Chrome could not find localhost:50000

I checked the settings which is as follows:
http://collegetomato.com/firefli/LOCALHOST.jpg

I suspect the problem could be here in the host file in the location C:\Windows\System32\drivers\etc which reads as :
http://collegetomato.com/firefli/hosts.txt

I changed the host file during installation of adobe application. But i do not think that should cause the problem.

I also tried this https://www.scirra.com/tutorials/247/how-to-preview-on-a-local-network/page-2

Nothing seems to be working.
Would be a great help to me if resolved.

Thanks
Karthikeyan P
B
7
S
2
Posts: 21
Reputation: 841

Post » Fri May 17, 2013 10:37 pm

See troubleshooting Construct 2's preview server

I don't know much about hosts files, but yours does look very strange - there are an awful lot of 127.0.0.1 entries.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468

Post » Sat May 18, 2013 2:53 am

Yeah bud... Thats pretty messed up, let's fix it.
make the following entry as the first one and you should be fine:

127.0.0.1        localhost


Also the comment in the file about localhost should resolve in DNS is wrong. It can be set up that way but it's not correct at all. Let me know if you have problems.
B
37
S
9
G
7
Posts: 143
Reputation: 6,017

Post » Sun Jun 16, 2013 1:00 pm

it's solved

i removed # from the line which had 127.0.0.1
B
7
S
2
Posts: 21
Reputation: 841


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: 8tomo8, Yahoo [Bot] and 10 guests