Login Facebook via Mobile APP??

Get help using Construct 2

Post » Sat Apr 05, 2014 3:21 am

mobile app Given URL is not allowed by the Application configuration
Someone know how to set facebook up?
this issue Puzzle me about a week
can someone post print screen about facebook APP DEV page plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
B
17
S
7
Posts: 360
Reputation: 2,202

Post » Sun Apr 06, 2014 12:34 pm

Plz......someone give help?
B
17
S
7
Posts: 360
Reputation: 2,202

Post » Mon Apr 07, 2014 11:58 pm

Hey..if can't
plz just someone tell me can't plz?
B
17
S
7
Posts: 360
Reputation: 2,202

Post » Tue Apr 08, 2014 1:56 am

If you want to be able to call the native Facebook app from your game (wrapped in CocoonJS / Ejecta / Crosswalk etc) then, as far as I know, that is not possible using C2. However, using the browser object, you can link to a URL that will open a popup window in the mobile your game is being played on.

Have you searched the tutorials? Have you searched this forum? Those 2 links should contain all of the answers you need. Regarding the URL encode technique in the tutorial - you don't need to do that - follow the answer in the thread for a non-coder friendly way of doing it. Good luck!

Edit - I just re-read your question. If you're looking for help on how to fill out the Facebook app page - sorry I can't help. It's a mystery to me as well!
A big fan of JavaScript.
B
74
S
20
G
69
Posts: 2,212
Reputation: 43,846

Post » Thu Apr 10, 2014 6:25 am

Colludium wrote:If you want to be able to call the native Facebook app from your game (wrapped in CocoonJS / Ejecta / Crosswalk etc) then, as far as I know, that is not possible using C2. However, using the browser object, you can link to a URL that will open a popup window in the mobile your game is being played on.

Have you searched the tutorials? Have you searched this forum? Those 2 links should contain all of the answers you need. Regarding the URL encode technique in the tutorial - you don't need to do that - follow the answer in the thread for a non-coder friendly way of doing it. Good luck!

Edit - I just re-read your question. If you're looking for help on how to fill out the Facebook app page - sorry I can't help. It's a mystery to me as well!

anyway thankyou
B
17
S
7
Posts: 360
Reputation: 2,202

Post » Thu Apr 10, 2014 7:29 am

a while ago, facebook changed their rules that only secure server URL are allowed.
Your URL has to start with "https://" and you must have an SSL certificate active on your domain (otherwise an error message will come up every time someone runs your app).

Hope this answers you question.
B
44
S
10
G
8
Posts: 437
Reputation: 6,463

Post » Thu Apr 10, 2014 10:57 pm

Ubivis wrote:a while ago, facebook changed their rules that only secure server URL are allowed.
Your URL has to start with "https://" and you must have an SSL certificate active on your domain (otherwise an error message will come up every time someone runs your app).

Hope this answers you question.

no..im asking inapp facebook
not open browser or url
B
17
S
7
Posts: 360
Reputation: 2,202

Post » Tue Apr 15, 2014 7:56 pm

I am facing the same issue, please if you find any solution shared here with me.
B
5
S
1
Posts: 8
Reputation: 393

Post » Wed Apr 16, 2014 5:04 am

shadiho wrote:I am facing the same issue, please if you find any solution shared here with me.

The answer is can't...
the only way is using .php
B
17
S
7
Posts: 360
Reputation: 2,202

Post » Thu Apr 17, 2014 6:17 pm

what do you mean by using .php???
B
5
S
1
Posts: 8
Reputation: 393


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 52 guests