Loop | Going Infinite

Get help using Construct 2

Post » Tue Jul 17, 2012 11:27 am

Hi All,

I am setting a loop with just hard coded values 1 to 10, but it is going infinite.

I am using version 95.

am I missing something?

Thanks,
Shailesh

shaileshm2012-07-17 11:29:59
B
9
S
2
G
4
Posts: 23
Reputation: 2,766

Post » Tue Jul 17, 2012 11:40 am

Oops..sorry

I completely forgot that the events will continue run from Top to Bottom and not execute one time (will take some time to come out of Flash action scripting).

The issue is resolved.

Shailesh
shaileshm2012-07-17 11:41:18
B
9
S
2
G
4
Posts: 23
Reputation: 2,766

Post » Tue Jul 17, 2012 11:41 am

if you want it to execute one time, use 'on start of layout'.
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,400

Post » Tue Jul 17, 2012 11:54 am

Thanks! it helped.
B
9
S
2
G
4
Posts: 23
Reputation: 2,766


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: TiagoCesar, WhosWho, Yahoo [Bot] and 26 guests