[low prio] Documentation bug: & / &&

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Jan 29, 2012 2:59 pm

The system expressions documentation says that "& doubles as logical AND". That is not the case, && generates error.
B
14
S
5
G
7
Posts: 235
Reputation: 5,175

Post » Sun Jan 29, 2012 5:30 pm

Why wouldn't && generate an error? It's the equivalent to a stutter in this case.
Image Image
B
161
S
48
G
91
Posts: 7,359
Reputation: 67,273

Post » Sun Jan 29, 2012 6:18 pm

I was reporting a documentation bug, not a system bug
B
14
S
5
G
7
Posts: 235
Reputation: 5,175

Post » Sun Jan 29, 2012 6:32 pm

I don't see where you're getting the double ampersand from, unless you are taking the "doubles as" literally.
What it means is ampersand can be used in different ways.
Image Image
B
161
S
48
G
91
Posts: 7,359
Reputation: 67,273

Post » Sun Jan 29, 2012 7:49 pm

Oh OK, got it. I actually WAS taking it literally, English is not my native language; now I see the other meaning .

OK, not a bug.

Cheers!
B
14
S
5
G
7
Posts: 235
Reputation: 5,175

Post » Sun Jan 29, 2012 8:27 pm

Ok, yeah, perhaps they should reword that. :)
Image Image
B
161
S
48
G
91
Posts: 7,359
Reputation: 67,273


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests