Re: MagiCam Plugin - v1.43 BETA(Updated 12/10)

Post and try out addons that are currently in development.

Post » Sun Sep 29, 2013 6:58 pm

This is the best plugin ever =) thanks for the effort you put into making this... you are making the life of C2 users much more practical, thanks!!

i will give you a big space on the credits of my game thanks!Lunatrap2013-09-29 18:59:06
B
23
S
6
G
3
Posts: 316
Reputation: 3,461

Post » Tue Dec 02, 2014 2:27 pm

Is there a way to get the camera to zoom in/out for only specific layers? I'm trying to get all the layers except for the HUD to be affected. Any suggestions?
I'm seeking Narnia. Who wants to come with me! Aslan is on the move!
B
135
S
22
G
8
Posts: 770
Reputation: 14,679

Post » Tue Dec 02, 2014 4:40 pm

@Rhindon - Set the scale rate of your HUD layer to 0 in the layer properties panel.
Moderator
B
113
S
41
G
20
Posts: 1,586
Reputation: 19,106

Post » Tue Dec 02, 2014 7:35 pm

That just caused it to disappear...
I'm seeking Narnia. Who wants to come with me! Aslan is on the move!
B
135
S
22
G
8
Posts: 770
Reputation: 14,679

Post » Tue Dec 02, 2014 8:04 pm

@Rhindon - PM me your CAPX or one recreating the problem -- ideal, as I don't have the full version of C2 -- and I'll take a look.
Moderator
B
113
S
41
G
20
Posts: 1,586
Reputation: 19,106

Post » Sat Jan 10, 2015 7:08 pm

Hi @linkman2004

Edit: problem fixed, didn't notice it was for Construct Classic and not C2.

===== archived :)
I am trying the Magicam plugin on R190 stable, and I have this error message:

Image

Before that, I tried on beta 187 and same thing, am I doing something wrong? (Placed the "Plugin" folder inside the usual plugins folder for C2)

Thanks in advance for any help.

K'
======
B
19
S
4
G
3
Posts: 56
Reputation: 3,692

Post » Wed Feb 04, 2015 5:44 pm

Hi !

The camera can't shake when it touches the layout border. Is there any way to avoid that and make the camera shake ?
B
12
S
7
G
7
Posts: 450
Reputation: 4,276

Post » Wed Feb 04, 2015 5:59 pm

Maybe try setting 'Unbounded scrolling' to yes?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
131
S
29
G
81
Posts: 5,328
Reputation: 56,630

Post » Wed Feb 04, 2015 6:20 pm

Thank you, I didn't know this property. However, I need my camera to stop following the player when the camera touches the layout border. I think it's not that simple :s
B
12
S
7
G
7
Posts: 450
Reputation: 4,276

Post » Sat Apr 22, 2017 8:54 am

The link is dead, can someone reupload?
Image
B
33
S
6
G
2
Posts: 220
Reputation: 3,297

PreviousNext

Return to Work-in-progress addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests