Main page link still points to r74

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Tue Jan 17, 2012 12:27 pm

Is it my browser cache again, or does the front page link still point to r74? Perhaps that's also the reason why autoupdate isn't working (for me).
B
14
S
5
G
7
Posts: 235
Reputation: 5,175

Post » Tue Jan 17, 2012 12:37 pm

Point to R75 for me.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,842
Reputation: 48,285

Post » Tue Jan 17, 2012 12:42 pm

r75 here, do you have any browser plugins etc? It shouldn't be caching that page.
Image Image
Scirra Founder
B
124
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,897

Post » Wed Jan 18, 2012 5:37 am

Points to the correct version now, sorry for the false alarm. I have no browser plugins. Could be the proxy I'm using at work. Next time I'll try from home as well.

Cheers!
B
14
S
5
G
7
Posts: 235
Reputation: 5,175

Post » Wed Jan 18, 2012 7:14 pm

Thanks for getting back, I'm 99% sure it's just the proxy caching it then
Image Image
Scirra Founder
B
124
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,897


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests