Make a line graph

Get help using Construct 2

Post » Mon Nov 04, 2013 8:26 am

How do I make a line graph?
Based on array variable 1, 2, 3, etc.
B
9
S
3
G
1
Posts: 191
Reputation: 1,725

Post » Mon Nov 04, 2013 8:42 am

Use the array values to define x-y-coordinates and create sprites to stretch themselves between those coordinates.

or you could use the canvas plugin to draw the graph based on coordinates created from the array values.
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Mon Nov 04, 2013 1:07 pm

If you will not use multidimensional arrays i prefer texts. Here's a example with changing text variable

http://www.scirra.com/arcade/example/10017/automatic-line-graph-system

mrcgkh2013-11-04 13:50:10
B
21
S
8
G
6
Posts: 177
Reputation: 8,134


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 20 guests