make this more mobile friendly? Solitare app

Get help using Construct 2

Post » Thu May 12, 2016 3:39 am

here is my .capx file it will only be available until a fix is found.
https://www.dropbox.com/s/k6zub6rtiwy7fpz/solitaretouch.capx?dl=0

issue on select card picks up 2 from draw deck.
when trying to pickup one card from columns it picks up 2 or more.
can pickup one if you try over and over again but is irritating if you are playing on a small device like a phone.
Maybe a bigger spacing is needed.

also note the .capx file maybe off line while I am sleeping not sure how drop box works.

here it is on scirra arcade https://www.scirra.com/arcade/puzzle-ga ... itare-7637 but not sure it you can mobile test it there.

the spacing did help a little with selecting one in columns but still picks 2 from draw pile.
B
29
S
13
G
10
Posts: 355
Reputation: 8,317

Post » Thu May 12, 2016 5:59 am

Carbincopy wrote:...when trying to pickup one card from columns it picks up 2 or more.


if you enable just nearest...?

Image
Image
B
65
S
23
G
7
Posts: 1,502
Reputation: 10,890

Post » Thu May 12, 2016 6:30 am

korbaach wrote:
Carbincopy wrote:...when trying to pickup one card from columns it picks up 2 or more.


if you enable just nearest...?

Image


Thanks I will give that a try.

update: got a funny issue when adding that to the capx and testing on mobile.
on tap draw cards (undrawn cards created a column and disabled get next card.) :(
oh well I will keep trying there has to be a way of doing it.
B
29
S
13
G
10
Posts: 355
Reputation: 8,317


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: darkrealos, Rhindon and 17 guests