making certian objects sampling point

For questions about using Classic.

Post » Sun Aug 05, 2012 10:28 pm

I have everything all in linear, and if I remember correctly there was indeed a way to make change specific objects sampling to point, and keep everything else linear-- but I cannot for the life of me figure out where to do this.
B
6
S
3
G
2
Posts: 104
Reputation: 1,960

Post » Sun Aug 05, 2012 10:43 pm

You can set the default sampling in the project properties. You can override the sampling per layer in the layer properties.
B
92
S
32
G
107
Posts: 5,274
Reputation: 69,959

Post » Sun Aug 05, 2012 11:09 pm

Ah! It's per layer! Thats where it is! Thank you so much!
B
6
S
3
G
2
Posts: 104
Reputation: 1,960


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests