making certian objects sampling point

For questions about using Classic.

Post » Sun Aug 05, 2012 10:28 pm

I have everything all in linear, and if I remember correctly there was indeed a way to make change specific objects sampling to point, and keep everything else linear-- but I cannot for the life of me figure out where to do this.
B
5
S
1
G
2
Posts: 99
Reputation: 1,575

Post » Sun Aug 05, 2012 10:43 pm

You can set the default sampling in the project properties. You can override the sampling per layer in the layer properties.
B
79
S
24
G
54
Posts: 4,746
Reputation: 40,755

Post » Sun Aug 05, 2012 11:09 pm

Ah! It's per layer! Thats where it is! Thank you so much!
B
5
S
1
G
2
Posts: 99
Reputation: 1,575


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests