Malfunctioning Buttons *Fixed*

Get help using Construct 2

Post » Fri Nov 04, 2011 6:57 pm

Well today i decided to sit down and work on some really simple project, just a small game so i could test out some stuff that i had never used before to see if it worked when i hit a big roadblock. Some really simple buttons i made where malfuntioning in the weirdest way, they worked sometimes but not always, it was like someone had put a randomizer on them, which i definatly haven't. Well this has pretty much stopped my project entierly and i cannot find a way to fix this annoying random bug.

So i turn myself to you Scirra Community, i'm hoping you can help me fix this.

Here is a small Video of the bug, so you won't have to test it several times to see what i mean.
http://www.megaupload.com/?d=WVO9O3ZQ

Here is the .Capx file, the bug the map is on is Layout 3.
http://www.megaupload.com/?d=AN15ZWBN

Thanks in advanced.

~Maximilian Omgitburns Moralesomgitburns2011-11-04 23:25:13
B
22
S
3
G
6
Posts: 52
Reputation: 4,387

Post » Fri Nov 04, 2011 9:14 pm

I've make some change, that works, don't ask me why.

:D

http://dl.dropbox.com/u/44390929/C2/RandomGame.capx

But tell me if that works with you too.
B
23
S
5
G
5
Posts: 112
Reputation: 4,737

Post » Fri Nov 04, 2011 10:35 pm

Thanks man, it worked great.
B
22
S
3
G
6
Posts: 52
Reputation: 4,387

Post » Sat Nov 05, 2011 12:18 am

Hurray!

Happy to help you, good luck for the next steps.
B
23
S
5
G
5
Posts: 112
Reputation: 4,737


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: dieblume86, Kagubro and 2 guests