Max layer opacity is 50 not 100

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Mar 16, 2012 4:08 pm

I believe the maximum layer opacity should be 100, so I did a simple layer opacity fade in from 0 to 100 and the layer looked like it was displayed two times, so I lowered max opacity to 50 and got full visible layer like it's set to 100 :) strange :)
B
81
S
50
G
10
Posts: 555
Reputation: 13,009

Post » Fri Mar 16, 2012 4:17 pm

Can't reproduce, works fine in this project. Please see how to report bugs, this is why we always recommend you provide a .capx.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Fri Mar 16, 2012 4:35 pm

I couldn't reproduce it in an empty project also, so I'll stick with 50. If I figure out what is causing this I'll post capx here.
cheers!
B
81
S
50
G
10
Posts: 555
Reputation: 13,009

Post » Fri Mar 16, 2012 4:51 pm

ah, ok, it was layer set to transparent, while "clear background" set to "no" in project, so the layer was there on not cleared background visible through the layer. can be closed as not a bug.
B
81
S
50
G
10
Posts: 555
Reputation: 13,009


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests