Maze generator & Enemy are not moving

Get help using Construct 2

Post » Fri Jul 01, 2016 9:32 pm

I followed this tut to make a maze generator except i didn't use the supresswalls var
https://www.scirra.com/tutorials/4831/r ... orial-pt-1

Followed this one to make the enemys move
https://www.youtube.com/watch?v=aopm1jqvXMM

for some reason the enemys won't move through the maze can some help me out
B
8
S
3
Posts: 9
Reputation: 622

Post » Fri Jul 01, 2016 11:13 pm

You want me to change the tutorials ?
B
33
S
18
G
28
Posts: 2,455
Reputation: 20,874

Post » Sat Jul 02, 2016 1:02 am

no I just need help to make the enemys move through the generator but I don't how to do that
B
8
S
3
Posts: 9
Reputation: 622

Post » Sat Jul 02, 2016 10:00 am

In that case it would help to show something about you project.
B
33
S
18
G
28
Posts: 2,455
Reputation: 20,874

Post » Sat Jul 02, 2016 3:27 pm

B
8
S
3
Posts: 9
Reputation: 622

Post » Sat Jul 02, 2016 8:52 pm

Some little errors, like ... Targets not cleared where there are walls.
Besides that, mainly, i have no idea how to fit the official pathfinding in such tight holes.

But i guess you would hate that as an answher. So, here is a alternative.

https://www.dropbox.com/s/c3jv4v05hd8l9 ... .capx?dl=0

You need the pathfinder by 00Rez (plugin & behaviour)
viewtopic.php?t=68958&start=0

And MoveTo by @rexrainbow. (that is a behaviour)
behavior-moveto_t63156
B
33
S
18
G
28
Posts: 2,455
Reputation: 20,874

Post » Sun Jul 03, 2016 2:03 am

thx u thts exactly wht I wnt
B
8
S
3
Posts: 9
Reputation: 622


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: MoscowModder, Yahoo [Bot] and 6 guests