Menu Screen

For questions about using Classic.

Post » Wed Mar 25, 2009 11:53 pm

Hi everyone just a quick one.
Can you please tell me how do i insert a new layout in Construct. I want to use it as a Menu Screen .
B
2
G
4
Posts: 29
Reputation: 1,108

Post » Thu Mar 26, 2009 12:37 am

Rightclick in the project bar and select 'add layout'.
B
21
S
6
G
10
Posts: 1,024
Reputation: 7,445

Post » Thu Mar 26, 2009 7:41 am

Thanks PixelBirth :D
B
2
G
4
Posts: 29
Reputation: 1,108


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests