minify export

Get help using Construct 2

Post » Fri Jul 06, 2012 8:05 pm

... does not work for me
I' can not good explain in english , therefore this video , that show what I mean. Also I have java installed new.
Maybe I'm doing something wrong in the settings ?
http://www.youtube.com/watch?v=3H2OZa44wR0vidi2012-07-06 20:05:27
B
21
S
5
G
5
Posts: 163
Reputation: 5,028

Post » Fri Jul 06, 2012 8:19 pm

Do you have any "Physics torque towards position" conditions? In that case, it's a reported bug with r98.
B
27
S
8
G
8
Posts: 903
Reputation: 8,452

Post » Fri Jul 06, 2012 8:53 pm

Ah Ok Thank you !
B
21
S
5
G
5
Posts: 163
Reputation: 5,028


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: DemantDigitalArt and 22 guests