Missing audio conditions

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Apr 13, 2013 2:28 pm

Link to .capx file (required!):
https://www.dropbox.com/sh/tx47r5isq66b50e/yV2z1AVm8b/missing_audio_conditions.capx

Steps to reproduce:
1. Add audio plugin
2. New event
3. Try adding audio conditions

Observed result:
I only see 'on ended' and 'Preloads complete'. Sometimes even 'on ended' is not there.


Expected result:
According to manual other conditions like 'is any playing' or 'is silent' should be available.

Browsers affected:
none

Operating system & service pack:
Windows 7

Construct 2 version:
r119
    
B
5
G
2
Posts: 10
Reputation: 1,145

Post » Sat Apr 13, 2013 2:40 pm

I think you are mistaking Conditions and Actions.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,843
Reputation: 48,287

Post » Sat Apr 13, 2013 3:27 pm

Closing, these are new features in the latest beta (r125). We'll be updating the stable release shortly with the new features.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Sat Apr 13, 2013 3:48 pm

Sorry, my mistake. I thought the manual showed all options from the latest stable release. Perhaps a flag or color coding in the manual could make it clear when an event/action/condition is not yet included in the stable release.
Kind regards,

Jeroen
B
5
G
2
Posts: 10
Reputation: 1,145


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests