MoPub & AdMob + iAd

Get help using Construct 2

Post » Sat Apr 12, 2014 10:06 pm

Hello,
I am using Cocoon + MoPub

Iw set sucessfully AdMob and i see in Ludei site iAd also.
Does anyone know can i somehow set priority to iAd as first network and then if theres no add to show to fill with AdMob?

thanx!
B
26
S
11
G
2
Posts: 669
Reputation: 5,038

Post » Sun Apr 13, 2014 4:27 am

in Mopub, set CPM for iAd as 0.01 and Admob as 0.02. That should work right?
Check out my games on Google Play:

BEAST ATTACK (960,000+ downloads!)

ZOMBIE BASH (Android) (Launched Feb 17)

ZOMBIE BASH (iOS) (Launched March 17)
B
50
S
15
G
2
Posts: 427
Reputation: 5,164

Post » Sun Apr 13, 2014 4:17 pm

@jok00 hi can you help about admob?
B
5
Posts: 33
Reputation: 343

Post » Sun Apr 13, 2014 5:39 pm

jook00 wrote:in Mopub, set CPM for iAd as 0.01 and Admob as 0.02. That should work right?


Hm... are you sure about this?
B
26
S
11
G
2
Posts: 669
Reputation: 5,038

Post » Mon Apr 14, 2014 7:57 pm

http://help.mopub.com/customer/portal/a ... campaigns-

I thought I read this somewhere. I looked it up again and it seems that its based on highest eCPM automatically but doesnt state anything about manually choosing. Wouldn't you want highest cpm anyways?
Check out my games on Google Play:

BEAST ATTACK (960,000+ downloads!)

ZOMBIE BASH (Android) (Launched Feb 17)

ZOMBIE BASH (iOS) (Launched March 17)
B
50
S
15
G
2
Posts: 427
Reputation: 5,164


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: bluesun66 and 9 guests