Mouse.X("Layer") issue

Get help using Construct 2

Post » Tue Aug 27, 2013 2:03 pm

So I'm working on an RTS at the moment, and I am finding that everything is working when I run it as a preview through C2. Though, when I export it and run it either as an APK, EXE, HTML, etc it seems to create some sort of error.

Specifically, when I click on the map, it returns an X & Y co-ordinate that is directly related to the mouses X & Y co-ordinate, but the characters seem unable to move any further than the top right hand corner of the map.

I have attached a dumbed down version of the game, so you can see what I mean, and hopefully lend me a hand.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/108799982/Capx%20Demos/Movement.capx
Using R243 for all examples
B
69
S
20
G
6
Posts: 379
Reputation: 9,701

Post » Tue Aug 27, 2013 6:16 pm

It seems it's generating the pathfinding grid based on the menu layout so it's only 1280x768. Putting 'regenerate obstacle map' at the start of the game layout gets it working.
B
55
S
29
G
19
Posts: 1,520
Reputation: 25,680

Post » Wed Aug 28, 2013 1:14 am

You're a genius. [:-)]
Using R243 for all examples
B
69
S
20
G
6
Posts: 379
Reputation: 9,701


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: dop2000, Klarner and 26 guests