Multiple Layouts on Android

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Nov 09, 2011 5:48 pm

I made a game for android consisting of 4 layouts currently. I exported and packed it using phonegap build. When I start the game on my EVO it runs fine but i get this message

"Note: browsers have very strict security limitations on pages viewed from disk. This means exported projects generally don't work when run from disk. Upload your project to a server, or just preview from inside Construct 2, to check it works."

I know that with html5 and java this is being ran by the browser. Is there some kind of limitation to the amount of layouts i will be able to run? Is this going to effect my game on android, if not then how do i get rid of the message?
B
15
S
1
G
2
Posts: 62
Reputation: 1,696

Post » Wed Nov 09, 2011 6:38 pm

I got the same problem too... Any idea or suggestion about ?
"keep calm we have giant robots!"
B
22
S
5
G
5
Posts: 95
Reputation: 3,432

Post » Thu Nov 10, 2011 3:17 pm

This is very important to me and i need to know if this is going to be a problem because i am only making games for android, im hoping this only applies to desktop and not android.
B
15
S
1
G
2
Posts: 62
Reputation: 1,696

Post » Thu Nov 10, 2011 3:37 pm

Oops, that message appears on PhoneGap by accident, the latest build did that. Download this modified preview.js and paste it in to <install path>\exporters\html5 and it should fix it.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,620

Post » Thu Nov 10, 2011 4:02 pm

Awesome! so its not a actual problem! that's great to hear! now that being said, is there any limitation on layouts? i was hoping to make around 100 levels or more, would that be a problem on mobile?3DGS2011-11-10 16:03:20
B
15
S
1
G
2
Posts: 62
Reputation: 1,696

Post » Thu Nov 10, 2011 5:10 pm

I think it should be OK - have to try it and see, but it shouldn't use too much memory.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,620

Post » Thu Nov 10, 2011 5:44 pm

I've updated the r67 installer to include the fix. If anyone else has this issue then re-download r67 and it should be fixed.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,620

Post » Thu Nov 10, 2011 8:40 pm

Ashley,

The problem persists in Motorola Xoom... Im exporting my game in Preview Mode File, and fullscreen in browser...

Ideas ?
"keep calm we have giant robots!"
B
22
S
5
G
5
Posts: 95
Reputation: 3,432

Post » Thu Nov 10, 2011 9:40 pm

@amarcelo, is that with the newly downloaded r67?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,620

Post » Thu Nov 10, 2011 9:59 pm

Sure ! And get the .js file...
"keep calm we have giant robots!"
B
22
S
5
G
5
Posts: 95
Reputation: 3,432

Next

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests