Multiple projects - Disabled 'Run layout'

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Aug 23, 2011 9:42 pm

1) Open project A
   a) Layout is opened
2) Open project B
   a) Layout is opened
   b) Run layout is disabled
3) Switch to another application
4) Run layout is enabled

B
23
S
4
G
7
Posts: 98
Reputation: 5,220

Post » Tue Aug 23, 2011 10:11 pm

Yeah, i did it too... Sometimes i restart construct classic to work running layout, but i used it with my laptop
B
96
S
25
G
20
Posts: 3,053
Reputation: 22,640

Post » Wed Aug 24, 2011 4:13 pm

I can reproduce, but as soon as I switch to a layout tab it re-enables. Are there situations it never enables?

If you open a project and the first tab is an event sheet, it's not clear what layout should run when you press Run Layout (for example, the event sheet could be included by 5 other event sheets, so which is its associated layout?). So C2 waits until you switch to a layout tab to know that's the layout you want to run. You can always right-click and run in the project bar, too.Ashley2011-08-24 16:14:15
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,564

Post » Wed Aug 24, 2011 7:27 pm

I had the situation not yet but I'll watch it.
B
23
S
4
G
7
Posts: 98
Reputation: 5,220


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests