Multiple screens bug

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Dec 30, 2012 12:44 am

I've just unplugged my laptop from my monitor and now whenever a dialogue box comes up, I can't see it. I'm guessing construct hasn't picked up on me unplugging my monitor or something weird like that. since the dialogue boxes would have been appearing where my 2nd monitor was.

Just tried a restart to see if it would fix the problem, it'd didn't :(. Going to re-install construct now and that should do it :).


Edit: This was using the r114 release btwToby122012-12-30 00:51:22
B
11
S
2
Posts: 43
Reputation: 1,411

Post » Sun Dec 30, 2012 1:13 am

Preferences -> Reset dialogs should fix it.
B
54
S
28
G
18
Posts: 1,520
Reputation: 25,020

Post » Sun Dec 30, 2012 10:24 am

Thanks man :). Third time you've helped me :D
B
11
S
2
Posts: 43
Reputation: 1,411


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest