Music and sounds

For questions about using Classic.

Post » Tue May 29, 2012 10:27 am

Hi guys, i've some question to you.
I've the Constrcut Classic 1.2 version and if i put my sounds in a empty layout they work, but as i try to insert another object? in the canvas, as a background or a sprite, the sound that i previously add won't work, even if i put the object in other layer.
The second question is about the RESOURCE palette that in my program interface doesn't appear how can i visualize it?
Perhaps that are question that you already answered in other topic but i haven't found it.

Posts: 2
Reputation: 404

Post » Tue May 29, 2012 11:23 am

I dont understand the sound problem, post the cap please - its working correctly here(I tried the xaudio and the audiere plugin too.)

These are the resources

By default the panel is on the right side, if it's hidden, home->project.
Posts: 127
Reputation: 2,481

Post » Tue May 29, 2012 10:07 pm

I'll post this file .cap that i made with sprite and background found on internet to make the example and the second link refers to the .exe of the same file.
I'm sorry if the file can result a little bit chaotic, especially the event sheet, but this is my first approach to Construct Classic and i'm trying to learn and use it for my university thesis.
Oh i haven't the audire plugin perhaps can depend on it?

Thanks too much for your patience PeceK!
Posts: 2
Reputation: 404

Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests