Music does not work online in Internet Explorer

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Oct 24, 2013 11:12 am

Link to .capx file (required!):
http://filippileonardo.com/_temp/scirra/test_sound.capx

link test: http://filippileonardo.com/_temp/scirra/test_sound/

Steps to reproduce:
1. exporting the game to website;
2. click the colored square to hear the sound.

Observed result:
When I open the game on my computer using Intenet Explorer, the sounds work. When I go to my server, and the game is on line, the sounds do not work anymore. This occurs only in Internet Explorer.

Expected result:
The sounds work in Internet Explorer.


Browsers affected:
Chrome: no
Firefox: no
Internet Explorer: yes

Operating system & service pack:
Windows 7

Construct 2 version:
Version 146

--

Hi Ashley!

I researched a lot here in the forum but could not find the answer. I found it strange to work on my machine, but not on the server.

Hugs, good job!filippileonardo2013-10-24 11:17:21
B
28
S
4
G
2
Posts: 31
Reputation: 4,873

Post » Thu Oct 24, 2013 11:46 am

Closing as not a bug. According to web-sniffer.net, your server is sending the incorrect MIME type for .m4a files (text/plain instead of audio/mp4). See 'Server setup' under tips publishing HTML5 games to the web
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,371
Reputation: 193,762

Post » Thu Oct 24, 2013 12:09 pm

Thank you friend, I understand what the problem is. I believe that is the majority of the servers that have this setup because I tested in another now, and it did not work. I hope the servers correct it.
B
28
S
4
G
2
Posts: 31
Reputation: 4,873


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest