Music doesn't loop in Node-Webkit preview

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Jun 15, 2014 8:49 am

Problem Description
____Music doesn't loop in C2 Chrome/Webkit preview____

Attach a Capx
____ attachment included if this upload system works ____

Description of Capx
____At the start of layout try to play music in loop____

Steps to Reproduce Bug
  • Create new empty project>
  • add audio object>
  • import any music file>
  • set music to play on loop when the game starts>
  • preview your game and the music will not be looping

Observed Result
____ music plays once____

Expected Result
____ Music should play in loop ____

Affected Browsers
  • Chrome: (YES)
  • Node-Webkit: (YES)
  • FireFox: (NO)
  • Internet Explorer: (NO)

Operating System and Service Pack
____ Win7 ____

Construct 2 Version ID
____ r172 ____
B
44
S
5
G
5
Posts: 412
Reputation: 5,771

Post » Sun Jun 15, 2014 1:24 pm

I've got the same issue even in R171.
In fact, some of my musics (in music folder), looped or not, just play once even if I play them again later.
Weird.
B
72
S
21
G
12
Posts: 314
Reputation: 12,111

Post » Sun Jun 15, 2014 2:59 pm

me too . I have r171
B
24
S
3
G
1
Posts: 67
Reputation: 2,946

Post » Mon Jun 16, 2014 3:35 pm

Same here. Glad to know I'm not crazy.
Image | @AurelRegard on twitter
B
19
S
6
G
1
Posts: 307
Reputation: 2,500

Post » Mon Jun 16, 2014 3:56 pm

Can't reproduce, works fine here in r172. Closing, please attach a .capx that reproduces if you still think there is an issue.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,371
Reputation: 193,762

Post » Tue Jun 17, 2014 10:06 am

Works fine with r173.
Just a side note: I did use the "include attachment" when I posted, but it's not working Tom should look into that.
B
44
S
5
G
5
Posts: 412
Reputation: 5,771


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests