Music starting over (Possibly BUG)

Get help using Construct 2

Post » Sat Dec 05, 2015 7:20 pm

Hello guys. Recently I stumbled into a problem with the Audio object. I stated in the events that when I go to menu, if the music with "menu" tag isn't already playing, it starts playing. Screenshot of the events is provided. But the music starts over every time I go to menu, even if it is already playing. Is it a bug, or am I doing something wrong? I'm looking forward to your help.


Image
B
29
S
14
G
6
Posts: 160
Reputation: 5,752

Post » Sun Dec 06, 2015 1:43 pm

Up.
B
29
S
14
G
6
Posts: 160
Reputation: 5,752

Post » Sun Dec 06, 2015 2:00 pm

Is TDM2 a music file or a sound file?
I ask, because you are preloading TDM2 and the manual states:

Music is never preloaded, since music tracks often involve a large download size, and it is not usually important to have music play with as little latency as possible. Music will still stream from the server while playing, but if the latency is important, the Preload action can be used to load it in advance of playing.
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Sun Dec 06, 2015 6:05 pm

Thank you, it works! I used to play another music file, and preload this one. Then I just forgot to change it.
B
29
S
14
G
6
Posts: 160
Reputation: 5,752


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: dop2000, NN81 and 28 guests