Music won't play on website

Ideas and discussion about publishing and distributing your games

Post » Tue Jan 06, 2015 12:39 am

Hi! The game I created plays music and sounds and works just fine on localhost. I exported the project to HTML5, then FTPd the files to my website. While the game plays fine, the music and sounds do not. Any thoughts?
B
3
Posts: 2
Reputation: 179

Post » Tue Jan 13, 2015 4:35 am

Can you post a capx or at east can you include a link? What browsers did you test in. How large are the sound and music files?
Image
B
75
S
23
G
3
Posts: 673
Reputation: 9,283

Post » Sun Feb 01, 2015 5:59 pm

I have the same problem, sound plays but no music when the game is exported. Plays OK in preview mode. If I export it through an old version of construct 2 (v:184) the music works plays fine, but not if exported from v:190 onwards.
B
6
S
1
Posts: 11
Reputation: 461

Post » Sun Feb 01, 2015 6:19 pm

ImageImageImage
B
71
S
21
G
230
Posts: 3,687
Reputation: 128,845

Post » Sat Feb 07, 2015 8:38 am

Still can't get music to play if I export a game from versions of Construct2 after (v:184) Plays in preview but only get sound effects in final export to HTML5
B
6
S
1
Posts: 11
Reputation: 461

Post » Sat Feb 07, 2015 9:58 am

What does browser console say?

Have you checked server mime types are setup correctly (see blackhornet post above)?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,375
Reputation: 58,432


Return to Distribution and Publishing

Who is online

Users browsing this forum: Huemerson and 0 guests