My C2 games no longer run in Firefox. Help!

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Mon Feb 25, 2013 5:26 am

Make sure the files are present on your server.

FF is more picky than Chrome, and if files are missing, the script won't get executed.

Atm, it simply seems the files aren't where they are supposed to and can't be loaded.

Make sure also your server's MIME types are correct.Kyatric2013-02-25 05:29:22
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Mon Feb 25, 2013 2:31 pm

If you link to your game we can have a look ourselves.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Mon Feb 25, 2013 10:57 pm

[QUOTE=Ashley] If you link to your game we can have a look ourselves.[/QUOTE]

It currently happens with all of my C2 games on Kong, here they are:

http://www.kongregate.com/games/onehandclap/father-jonah-saves-the-day

http://www.kongregate.com/games/onehandclap/16kpixeltroid

http://www.kongregate.com/games/onehandclap/tiny-the-adventurer

I've seen it happen on my 'copy' of Firefox and to a couple other people as well, but I can't track what's going on with FF. All of the files are in place, I also checked that option of course. I still have to try the 'reset method' I've been suggested in this thread, though.
B
65
S
17
G
8
Posts: 23
Reputation: 7,171

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Artpunk and 12 guests