My exported APK went blank. What's wrong?

Get help using Construct 2

Post » Mon Aug 18, 2014 3:02 am

I exported my project into apk with cocoonJS & Crosswalk, but it can't be played.
Just showing the ludei / intel splashscreen. and the screen turns into white.
What's my mistake?
"If you want to move a mountain tomorrow, you should start by lifting stones today."
B
62
S
14
G
2
Posts: 290
Reputation: 6,614

Post » Mon Aug 18, 2014 4:51 am

Well when exporting with crosswalk make sure you export into the www file inside your project folder.
B
37
S
14
G
3
Posts: 263
Reputation: 4,270

Post » Mon Aug 18, 2014 4:57 am

what kind of android device are you using? is it up to the task?
B
37
S
9
G
5
Posts: 437
Reputation: 6,094

Post » Mon Aug 18, 2014 5:54 am

I also get this from CrossWalk builds.. white screen.
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596

Post » Mon Aug 18, 2014 7:20 am

I had the same problem. Then I make so research and I found That android not understand strange characters such as ä and ö. (I had this some letters my image names) I change the a and o and it solved my problem.
B
7
S
1
Posts: 36
Reputation: 556

Post » Tue Aug 19, 2014 2:51 am

I tried with some other devices, and it works well. Looks like the game has some kind of system requirements... *LOL
"If you want to move a mountain tomorrow, you should start by lifting stones today."
B
62
S
14
G
2
Posts: 290
Reputation: 6,614

Post » Tue Aug 19, 2014 4:25 am

Occasionally the cloud compiler with Cocoon JS will not function properly for certain users, like last weekend every APK Export for me failed, but a friend of mine on the east coast had no problems.

So if there's issues with Cocoon JS you can't troubleshoot easily I just wait a good 24-48 hours to see if it's anything server side before I put too much time into troubleshooting.
Check out my first game Axes and Arrows and vote for A&A on Steam Greenlight!
B
14
S
3
Posts: 47
Reputation: 2,163

Post » Tue Aug 19, 2014 5:34 am

that's a good idea.
"If you want to move a mountain tomorrow, you should start by lifting stones today."
B
62
S
14
G
2
Posts: 290
Reputation: 6,614

Post » Wed Sep 03, 2014 2:13 am

I am also getting a black blank screen when I open the application. Any idea how to solve this problem?
B
3
Posts: 8
Reputation: 193


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: charliesan763 and 6 guests