My game stops

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Oct 09, 2011 10:50 am

after saving the game and open the html file in the browser game after passing through the intro and main menu after the second game stops and you can not do anything even though the music playing in the background
B
94
S
19
G
34
Posts: 1,840
Reputation: 27,988

Post » Sun Oct 09, 2011 11:02 am

Please post a .capx, the report as it is is pretty much useless, and there's nothing we can do about it either to know if it is a bug or error in your game logic.

Please read how to report bug and fill with the missing informations.

Also, you can press ctrl+j, ctrl+shif+j or ctrl+f12 in your browser (depending on your browser) and get access to the error console and see if an error is raised (which is probably the case).
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,805

Post » Sun Oct 09, 2011 11:10 am

http://delgado88.wrzuta.pl/plik/168u6ApSbcp/construct_2_projects_kosmos

this is my project check this out
B
94
S
19
G
34
Posts: 1,840
Reputation: 27,988

Post » Sun Oct 09, 2011 12:02 pm

Would you please rather use DropBox (easier for those who don't speak polish) and provide a capx (save as single file in C2).
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,805

Post » Sun Oct 09, 2011 1:09 pm

Dropbox is too dificult to me maybe you give me email and i send to you my capx ?
B
94
S
19
G
34
Posts: 1,840
Reputation: 27,988

Post » Sun Oct 09, 2011 8:26 pm

@delgado, you have not uploaded the entire project. Please save as a single file (.capx) and upload that. I can't open the file you've uploaded, it's only one file from a folder project.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,630

Post » Mon Oct 10, 2011 9:26 am

sorry for that
i send right game file
http://delgado88.wrzuta.pl/plik/2bTOmfwk8J7/kosmos
B
94
S
19
G
34
Posts: 1,840
Reputation: 27,988

Post » Mon Oct 10, 2011 10:30 am

I can't see what the problem is (!??) :/

The opening animation plays, then I pressed <SPACE> to go to the next layout, then pressed <SPACE> again and the game starts. At no time did it freeze or stop working. It all seems to work fine.

Am I missing something :)zenox982011-10-10 10:30:37
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,850
Reputation: 48,301

Post » Mon Oct 10, 2011 12:11 pm

Which browser are you using? Seems to work OK here.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,630

Post » Mon Oct 10, 2011 4:08 pm

latest mozilla firefox
B
94
S
19
G
34
Posts: 1,840
Reputation: 27,988

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests