My highscore stays at zero or NaN

Get help using Construct 2

Post » Wed Jan 28, 2015 5:53 pm

tictoctic wrote:I am sorry I didn't understand.Can you fix and post the fixed capx please?


This will works
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
21
S
9
Posts: 298
Reputation: 2,967

Post » Wed Jan 28, 2015 6:40 pm

Can you please reply blackhornet?
Banned User
B
7
S
1
Posts: 47
Reputation: 545

Post » Wed Jan 28, 2015 6:42 pm

Oops sorry ribis didn't see ur post because it was in the second page,I didn't even know that there was a second page,I knew that by accident when I posted a reply.anyway thx very very very much the both of u I will try ur capx and see if it will work and then tell u
Banned User
B
7
S
1
Posts: 47
Reputation: 545

Post » Wed Jan 28, 2015 6:47 pm

i am sorry ribis i tried the capx but it tells me that u use a newer version.so can u tell me how to do it?
Banned User
B
7
S
1
Posts: 47
Reputation: 545

Post » Wed Jan 28, 2015 6:48 pm

and please reply
Banned User
B
7
S
1
Posts: 47
Reputation: 545

Post » Wed Jan 28, 2015 6:53 pm

Ribis i did it!It was a lowercase (s) like blackhornet said.Thx Blackhornet and Ribis very much.
Banned User
B
7
S
1
Posts: 47
Reputation: 545

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: 25games, Ashley, Bootfit, mcscooter, TRMG and 28 guests